Bron: www.ford.nl

Havekes Sleutelspecialist Deventer

Leusensteeg 1, Deventer

Tel:    0570 - 61 70 98

Mail:   info@havekesdeventer.nl
Web:  www.havekesdeventer.nl

BTW nr. NL001819983B34
KVK nr. 70832021

Sleutelreparatie & Overige

Vaak is er meer mogelijk dan men denkt. Een sleutel kan gerepareerd worden, een batterij vervangen, of een behuizing vervangen worden. Service aan een autosleutel of zelfs autosloten is wel degelijk een optie.

 

Oldtimers & Klasiekers

Zeker bij bijvoorbeeld oldtimers of klasiekers kan het van groot esthetisch of financieel belang zijn dat er service verleend kan worden. Zo kan het zijn dat er geen sleutels mee aanwezig zijn bij dergelijke voertuigen maar de wens bestaat om hier weer nieuwe sleutels bij de maken.

Deursloten werken niet meer naar behoren, of een sleutel zit afgebroken in een slot. Door onze jarenlange ervaring met oude technieken is ook voor deze groep genoeg mogelijk.

Geen sleutel meer aanwezig

In sommige gevallen kan het voor komen dat er geen sleutel meer aanwezig is bij uw auto.

  • U bent wezen stappen en bent uw sleutel verloren. 
  • U hebt een auto opgeknapt vanuit niets en wil graag weer een werkende sleutel.
  • Uw sleutel ligt nog in de auto en deze is op slot gegaan.

Wat ook de reden is, wij kunnen in veel gevallen de auto openen wanneer nodig en tevens een nieuwe sleutel maken voor deze auto. Uiteraard vragen we uit veiligheidsoverweging wel een verklaring waarin u aangeeft en kunt aantonen de eigenaar van het voertuig te zijn.

Naam  
E-mail  
Telefoon nummer  
Stad  
Adres  
Kenteken van uw auto  
Wat voor sleutel zoekt u?  
Bericht  
Foto huidige autosleutel  
 

Sleutelreparatie

Veel autosleutelafstandsbedieningen zijn in veel gevallen prima te repareren. Het gaat in de meeste gevallen om het vervangen van een batterij, het repareren van de knopjes, het vervangen van een behuizing, het vervangen van het klapmechanisme, etc. 

Veel onderdelen zijn gewoon vooradig echter niet altijd en niet alles. Wij vragen u daarom ook bij reparatie het contactformulier volledig ingevuld te versturen. Dan zullen we zo snel mogelijk met een inhoudelijke reactie antwoorden.

Locatie Havekes Deventer