Bron: www.ford.nl

De meeste autosleutels zonder afstandsbediening zijn vrij eenvoudig te dupliceren of te klonen. Echter is dit nog niet zo vanzelfsprekend, want er kan nog steeds een startonderbreker in de sleutel zitten. De grens ligt globaal bij bouwjaar 1995. Voor auto’s van voor dit bouwjaar kan men er redelijkerwijs van uit gaan dat de sleutel geen transponder/startonderbreker heeft. Is de auto van na dit bouwjaar, dan is de autosleutel meestal wel voorzien van een startonderbreker. In beide gevallen kunnen we u helpen.

                                                     

In de meeste gevallen kunnen we u direct en zonder afspraak op locatie helpen met het dupliceren/klonen van uw autosleutel. Wel moet uw auto hierbij ook ter plekke aanwezig zijn.

Voor het geven van een correcte prijs, voor de uit te voeren werkzaamheden en de te leveren onderdelen, vragen we u het contactformulier geheel in te vullen en een foto van uw huidige sleutel toe te voegen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden of de benodigde artikelen op voorraad zijn en wat de kosten hiervoor zullen zijn.

 

Graag zien we uw contactformulier volledig ingevuld in de mailbox.

Havekes Sleutelspecialist Deventer

Leusensteeg 1 Deventer

Tel:    0570 - 61 70 98

Mail:   info@havekesdeventer.nl
Web:  www.havekesdeventer.nl

BTW nr. NL001819983B34
KVK nr. 70832021

Autosleutel zonder Afstandsbediening

Naam  
E-mail  
Telefoon nummer  
Stad  
Adres  
Kenteken van uw auto  
Wat voor sleutel zoekt u?  
Bericht  
Foto huidige autosleutel  
 
Locatie Havekes Deventer